Bezoekers aan het woord

Hannie & Pierre


Dongenaren Hannie en Pierre drinken in het grand café een latte macchiato en een koffie.


"Het is heerlijk om hier te zitten. De oude Cammeleur bezochten we vaak voor theatervoorstellingen en carnavalsfeesten. We hadden eigenlijk geen idee dat het nieuwe gebouw zo mooi en zo ruim zou worden. De Dongense accenten, zoals de leren huiden, geven De Cammeleur een unieke uitstraling. Het gebouw is echt een aanwinst voor Dongen."

Marja


Marja komt vaak in de bibliotheek omdat ze nog graag een écht papieren boek leest. In de oude bibliotheek was ze dus ook vaak te vinden. Vandaag is haar eerste bezoek aan de bibliotheek in de nieuwe Cammeleur.


"Wauw! Wat een ruimte en wat een licht. Het is echt prachtig en écht een vooruitgang. Ik ben pas net binnen, dus heb pas een klein deel gezien. Dat belooft wat!"

Liz


De vakantie is voorbij. Tijd om de boekjes van Liz (1,5 jaar) terug te brengen, dacht moeder Renske op maandag-ochtend. Zo liepen ze samen als één van de eerste bezoekers binnen bij De Cammeleur.


"Liz is dol op boekjes en voorlezen. Vooral Nijntje vindt ze erg leuk. Toen we hier binnenkwamen voelde ik me meteen welkom. Het nieuwe gebouw is prachtig. Licht en modern. Door de verschillende activiteiten in het gebouw hoef je hier niet zachtjes te doen. Dat is ook prettig."