Nieuw in 2022

Ook in 2022 proberen we je weer te verrassen en te inspireren met leuke, nieuwe activiteiten. Zet deze vast in de agenda!

We lichten alvast een aantal activiteiten voor je uit:

Studiekeuze speeddate

Stel jij je studiekeuze steeds uit, ben je bang om verkeerd te kiezen, weet je niet wat je écht leuk vindt of is je studie toch niet wat je ervan verwachtte? Loop niet langer met al je vragen rond.

Leg je studiekeuzevraag voor aan studiekeuze coach Emi Salas. Zij helpt jou om duidelijk te krijgen wat je na je speeddate kan doen om de studie te vinden waar jij blij van wordt én blijft.

Met een gratis Studiekeuze Speeddate van 15 minuten, zet jij de eerste stap naar een studie die bij jou past. Ook jij kan met succes en plezier studeren!

Kom langs in de bibliotheek, reserveren is niet nodig!

Wanneer:

12 januari t/m 13 april 2022, elke woensdagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur.

Waar:

Theek 5 Oosterhout (centrum)

Voor wie:

Scholieren vmbo, havo, vwo Studenten mbo, hbo en wo

Inloop Ontdeklab

Het Inloop Ontdeklab! Dé plek voor kinderen om zelfstandig aan de slag te gaan met techniek en technologie. Ga werken met de klooikoffer Striptang of met de gereedschappen van Makedo. Ook kun je experimenteren met Lego We Do of programmeren met robot Dash.

Wanneer:

Iedere tweede dinsdag van de maand, van 15.30 tot 17.00 uur.

Waar:

Theek 5 Raamsdonksveer

Voor wie:

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Inloop­spreekuur Taalhuizen

We hadden al inloopspreekuren bij onze Digi-Taalhuizen in Oosterhout, Geertruidenberg en Drimmelen. Maar je kunt nu ook terecht bij onze Taalhuizen In Baarle, Chaam, Dongen, Gilze en Rijen.

Vind jij lezen, schrijven of rekenen lastig? Snap je soms niets van je post, kun je de informatie bij jouw medicijnen niet lezen of heb je moeite met het voorlezen van je (klein)kind? In het Taalhuis kan iedereen met een taalvraag langskomen. Je kunt er advies krijgen over cursussen op verschillende niveaus.

Ook als je meer wilt leren over het werken met de computer en het internet kun je langskomen en kijken we samen naar wat jou verder gaat helpen.

Wanneer:

Diverse dagen en tijdstippen.

Waar:

Theek 5 Baarle, Chaam, Dongen, Gilze en Rijen

Voor wie:

Mensen die (beter) Nederlands willen leren lezen, schrijven en spreken of om te gaan met een computer en het internet.

image