Terugblik voorstelling Taal & Geluk

Op 13 juli jl. organiseerden wij voor onze leden, vrijwilligers en bezoekers de spectaculaire voorstelling Taal & Geluk. De voorstelling werd via een livestream uitgezonden vanuit Theater de Bussel.

Graag nemen wij je nog even mee terug naar de avond. Bekijk het interview dat wij hadden met Guido Weijers en een compliatie van de voorstelling Taal & Geluk.

Interview met Guido Weijers

"Geluk is soms kunnen verdwijnen in een moment. Dat heb je als je een boek leest."

De aftermovie

Een geslaagde avond

Zo'n 160 mensen hadden via 'golden tickets' toegang tot de zaal en waren live bij de voorstelling aanwezig. Ruim 700 mensen keken via de livestream. Het voorprogramma bestond uit lokaal talent. Zo was er een interview met Asalla Aldeek. Zij heeft taallessen gevolgd bij Theek 5 en heeft nu een eigen cateringbedrijf en geeft kookworkshops. Troubadour Theo van Drunen zong een speciaal lied en voorleeskampioen Tijmen Malta las een stuk voor uit 'Harry Potter en de steen der wijzen'. Het gehele voorprogramma kun hier je terugkijken » Het hoofdprogramma bestond uit de Masterclass Geluk door Guido Weijers. Hierbij lag de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Na deze masterclass hadden de aanwezigen direct heldere antwoorden en praktische tips op weg naar meer geluk, ook in moeilijke tijden. Het was een fantastische avond!

QUOTES VAN GASTEN EN KIJKERS


"Geweldig, wat een meesterlijke masterclass van Guido Weijers! Ook het voorprogramma was super!"
"Heb genoten van de uitzending zeer interessant, mag u nog eens doen."
"Echt een hele leuke avond gehad! Bedankt daarvoor."
"We zijn net terug van de voorstelling en willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige avond. We hebben genoten. Wat een mooi cadeau."

Gelukzalig­makende muziek

Wil je het geluksgevoel nog wat langer vasthouden. Luister dan naar onze playlist met toepasselijke nummers.

image