Animatie, liedjes en acties Coco kan het!

Coco kan het!, geschreven en getekend door Loes Riphagen (Uitgeverij Gottmer) is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021 en staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Vandaag is een grote dag. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Lied voor dreumesen en peuters

Lied voor kleuters

De speciale mini-editie van de Nationale Voorleesdagen

Het Prentenboek van het Jaar 2021 verschijnt in een speciale mini-editie. Deze mini-editie is vanaf 20 januari tot en met 30 januari 2021 verkrijgbaar bij de boekhandel voor maar € 5,25.

Knuffel cadeau

Kinderen worden gratis lid van de bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen ontvangen zij bij inschrijving een voorleesknuffeltje van Coco!

Prentenboek voorgelezen in alle talen

Op de website www.prentenboekeninalletalen.nl vind je het prentenboek Coco kan het! voorgelezen in alle talen. Hoe werkt het? Je gebruikt het boek in de Nederlandse taal, je selecteert de gewenste taal op de website en luistert samen met het kind naar het verhaal, terwijl je in het boek de illustraties bekijkt. Ouders die de Nederlandse taal niet goed beheersen, kunnen op deze manier toch samen genieten van het verhaal. Het kind krijgt op deze manier het verhaal in twee talen aangereikt, wat het begrip van het verhaal en de woordenschat stimuleert.